Jag noterade att någon med ip-nummer (195.67.52.253) gick in och tittade på mina inlägg den 12/3 -10  kl.12.30

>besök från Bukowski

Bukowski

Vid närmare kontroll så visar det sig att det är någon från Bukowskis.  Ställer mig lite undrande över att så många har valt att skydda en brottsling som samvetslöst plundrat en äldre kvinna och som sedan via bulvaner sålt dessa föremål bla. på auktionsföretaget Bukowskis? Märkligt att inte Bukowski har omnämnt proveniensen på dessa unika föremål?

Jag nämner ordet brottsling, hur vet jag det? Om vi leker med tanken – skulle det kunna vara så att “herr plundrare” är utsatt för en situation/hot där han tvingats att utföra denna kupp? Förefaller knappast troligt, men det är inte min sak att utreda – det är en polisiär uppgift.

Observera – jag påstår inte att Bukowskis är aktivt inblandad i kuppen, snarare har man upplevt det hela obehagligt och valt att hoppas på att det hela blåser över. Skulle detta röra sig om ett vanligt trivialt bråk mellan två syskon som slåss om ett arv – då kanske man inte höjer på ögonbrynen, men i detta fall rör det sig om min dotter som vid 6 års ålder miste sin mor och att just detta faktum utnyttjats på ett hänsynslöst sett – därför släpper jag inte detta.

Polisinspektör Hans Olov Skogqvist agerande i utredningen får en också att fundera. Att han som konstexpert bör ha haft god kontakt med Bukowskis är rimligt att anta, men kan detta ha påverkat hans vilja att utreda brottet? Kan den undermåliga utredningen beror på utbrändhet, bristande resurser eller något annat jag ej känner till, ja sannerligen blir man förundrad.

Vi bär alla ett ansvar för vad det är för samhälle vi lämnar efter till våra barn. I media möts man ofta av företrädare för antikbranschen som talar om skattjakt. Denna skattjakt kan förblinda personer som saknar omdöme. Att utnytta ett läge och tro att man genom sitt agerande är smart tyder på dåligt omdöme. Mitt råd till dem som sitter inne med information – vänd Er till citypolisen så kan de göra en grundlig utredning tillsammans med det material som jag har så detta ärende kan läggas till handlingarna och att bedragaren hindras från att utnyttja fler människors förtroenden. Hoppas att mina inlägg väcker debatt – det behövs utan tvekan. / Väl mött – Anders Fors