Vi lever i en tid då informationsflödet slår alla tidigare rekord. Via internet och massmedia så får vi tillgång till det mesta som sker i världen. Även nya massmediala nätverk som Wikileaks har rört om i grytan och det börjar bli allt mer uppenbart att information inte längre är förbehållt slutna rum utan det mesta läcker förr eller senare ut och blir publikt. En tydlig bild visas betraktaren att det i världen utspelar sig en oavbruten kamp mellan gott och ont.

All denna information om förtryck och övergrepp kan dock leda till vi sluter våra ögon för att fjärma sig från all denna information om onska och förtvivlan som idag flödar över oss. Jag vill då påminna er om att det finns lika mycket gott i världen som ont. I det ärende som jag grävt nu i 5 år så har jag mött människor som är rakryggade och står upp för sanning, Er önskar jag en God Jul & Ett Gott Nytt År!

Till den grupp som varit delaktiga i denna kupp eller sitter inne med information så hoppas jag att ert samvete under långhelgen får er att agera och stå upp för vad som är rätt och riktigt.

Jag har många återkommande besökare som följer ärendet med intresse och en del av dessa sitter säkert inne med information i ärendet, kontakta journalist (de får inte avslöja källan om ni så önskar), ett alternativ är också att ta kontakt med länskrim i Stockholm eller maila mig anders@fors.org.

Slutligen – till er alla som besökt sajten vill jag framföra ett stort tack för ert visade intresse och jag hoppas också att någon av alla de som hittills besökt min sajt (ca 2000 unika besökare) gör vad ni kan för att bidra till att vi får en bättre värld!

God Jul & Gott Nytt År!

Anders